Cégünk mottója: "gyors, precíz, megbízható"
BEMUTATKOZÓ

Társaságunk 2003-ban alakult, és kezdte meg több piacvezető cég nyílászáróinak forgalmazását. Termékeink műanyag és alumínium profilból készülnek.
Elsősorban a Hevestherm (a műanyag Aluplast, 3-4-5 és 6 kamrás, illetve az alumínium WICONA) nyílászárókat értékesítünk, mint a gyár hivatalos márkaképviselete. Ezen kívül foglalkozunk még Wymar műanyag nyílászáró rendszerekkel is. Az általunk forgalmazott nyílászáró rendszerek rendelkeznek ISO 9001, valamint az ÉMI és MABISZ minősítéseivel.

Másik termék családunk az árnyékolástechnikai rendszerek, úgymint a beépíthető tokos, ráépíthető tokos és az eléépíthető külsőtokos műanyag, illetve alumínium redőnyök. Mindezeken felül forgalmazunk még szalagfüggönyöket, különböző mintájú és minőségű, mechanikus és teljesen automatizált napellenzőket, rovarhálókat.

Vállaljuk a nyílászárók beépítését, valamint annak cseréjét is. Igyekszünk teljes körű szolgáltatást nyújtani, ennek érdekében ügyfeleink rendelkezésére állunk többek között az ingyenes felméréssel, árajánlat készítésével és szaktanácsadással, kedvezményes beépítési munkálatokkal (bontással, igény szerint akár kőművesmunkával is), valamint az általunk elvégzett munkákra vonatkozó garanciával.

Fő profilunkat a családi házak, lakások, illetve társasházak kivitelezése jelenti. Így főbb ügyfeleink a magánszemélyek és az építőipari vállalkozások. Munkánk során domináns szerepet tölt be a közvetlen kapcsolat kiépítése a partnereinkkel már az érdeklődéstől egészen a kivitelezés befejezéséig. Hisszük, hogy az elképzelések maximális megvalósulásához, és az ehhez elengedhetetlenül szükséges szaktudás találkozásához elengedhetetlen az eredmény érdekében történő szoros együttműködés az ügyfelekkel.

Célunk a felmerülő igények maximális kielégítése, melyet igyekszünk kiváló minőség szolgáltatásával, professzionális szakmai hozzáértéssel, és a mindenkori igényekhez alkalmazkodó, rugalmas hozzáállással teljesíteni. Mert nekünk fontos az Ön véleménye.